Skip to main content

Welkom bij Gebroeders Verduyckt

Gebr. Verduyckt is een familiebedrijf dat al meer dan 35 jaar werkzaam is in de totaalinrichting van woningen.

Lees meer
Terug naar overzicht

Keuzestress: Vinyl, parket of laminaat

Schermafbeelding 2020-02-18 om 13.27.06.png

Onderhoudsvriendelijke vinyl vloeren: altijd een slimme keuze

Een vinyl vloer is tegenwoordig niet alleen trendy dankzij zijn natuurlijke uitstraling en karakteristieke warmte, het biedt ook tal van voordelen. Zo is vinyl vloer zeer budgetvriendelijk en heel gemakkelijk in onderhoud. Het enige dat u moet doen is wekelijks met een natte dweil over de vloer gaan zodat deze weer zo goed als nieuw wordt. Daarenboven zorgt een jaarlijkse poetsbeurt ervoor dat uw vloer in een prachtige staat blijft. Dankzij een beschermende toplaag ziet uw vloer er jaren lang uitstekend uit. 

Bovendien bestaan er zeer veel varianten van vinyl vloeren en vindt u gegarandeerd het beste design voor u en uw gezin. Een van de grootste pluspunten van een vinyl vloer is dat deze soort vloerafwerking geluiddempend werkt. Deze afwerking is dus zeer goed geschikt voor een jong gezin waar nog veel door het huis wordt gerend of gespeeld. Verder zijn Vinylvloeren verkrijgbaar in zowel banen, stroken als tegels. Hierdoor wordt de plaatsing meteen een stuk gemakkelijker. Als u op zoek bent naar een ideale vloer voor een snelle en gemakkelijke renovatie, dan raden wij aan om voor vinyl te gaan. Tot slot wordt er ook de nodige afwerking voorzien met een groot gamma aan decoratieve sierranden, hoeken en plinten. Dit uitgebreid gamma kan u dagdagelijks ontdekken in onze showroom. 

Warme & aangename parketvloeren voor uw huis

Parket is een prachtige houten vloer. Veel mensen zijn gecharmeerd door het warme effect van dit natuurproduct. In tegenstelling tot vele andere vloersoorten wordt parketvloer alleen maar mooier met de jaren. Bovendien zorgt het voor een aangename en authentieke sfeer in de ruimte. Een groot voordeel van parketvloer is het aangename gevoel dat het hout geeft wanneer u het betreed, vooral met blote voeten. Zo zal deze vloersoort nooit koud aanvoelen en geeft het een rustige klank wanneer er op gelopen wordt.

Verder is parketvloer een van de meest duurzame vloersoorten. Kleine krassen of lichte beschadigingen vormen geen probleem bij parketvloer. U kan de vloer simpelweg opnieuw opschuren en behandelen. Zo oogt de vloer steeds weer als nieuw. Tot slot kent parketvloer vele afwerkingsgraden. Er kan gekozen worden voor het hout in zijn ruwe vorm, oftewel onbehandelde parketvloer. Daarnaast kan deze vloersoort behandeld worden met diverse oliën voor een meer gepersonaliseerde en gebruiksvriendelijkere afwerking. Helaas komen prachtige natuurproducten ook met een iets duurder prijskaartje. Dit is dus uw keuze. Wat u ook wil, wij helpen mee en adviseren u steeds!

Schermafbeelding 2020-02-18 om 13.26.56.png

Schermafbeelding 2020-02-18 om 13.27.14.png

Laminaatvloeren: de meest geschikte combo-oplossing

De ideale vloersoort voor jou zou wel eens laminaat kunnen zijn. Bij deze vloersoort worden het design en de schoonheid van een prachtig parket gecombineerd met de onderhouds- en gebruiksvriendelijkheid van vinylvloeren. Dankzij de nieuwste technologieën en een vooruitstrevend team van interieurspecialisten lijken de laminaatvloeren van Quickstep net echt. Hun laminaatvloeren kennen een ongeëvenaard realisme en stralen net als parketvloer authenticiteit en levensecht hout uit. Laminaatvloer bestaat in diverse kleuren en afwerkingen. Zo kan de klant zelf bepalen of hij graag nerven wil in de houtstructuur of eerder een strakke, moderne vloer verkiest.

Verder is laminaatvloer niet enkel mooi en modern, ook praktisch gezien is dit de ideaal oplossing. Laminaatvloer is uitermate vlek- en waterbestendig. Hierdoor is het onderhoud ook zeer makkelijk. Simpelweg even poetsen met een natte doek en de vloer straalt weer zoals nieuw. Dankzij een gepatenteerde beschermende coating zijn alle Quickstep laminaatvloeren tot tien keer beter bestand tegen krassen. Tot slot is ook de plaatsing van laminaatvloer zeer gemakkelijk. Praktisch iedereen kan laminaatvloer leggen, u hoeft zeker geen handige Harry te zijn. Laminaatvloer werkt met een eenvoudig kliksysteem. Geen lijm of schroeven nodig, gewoon hier en daar een beetje op maat zagen en puzzelen maar.

Laat u begeleiden met de nodige expertise en kies de vloer die past bij u en uw gezin! 

Wilt u ook genieten van een aangename en prachtige vloer? Maar bent u bang voor het onderhoud, eventuele krassen en beschadigingen of heeft u simpelweg keuzestress? Wij, bij Verduyckt Limburg, staan klaar met reeds 40 jaar ervaring op vlak van totaalinrichting, en helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes, afgestemd op uw wensen, noden en portefeuille.

Kom dus zeker eens langs in onze Limburgse showroom of vraag een vrijblijvende offerte/afspraak aan met een van onze interieurspecialisten!

Schermafbeelding 2020-02-18 om 13.30.45.png