Skip to main content

Welkom bij Gebroeders Verduyckt

Gebr. Verduyckt is een familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar werkzaam is in de totaalinrichting van woningen.

Lees meer

reeds
meer dan 40 jaar dé specialist

Laminaatvloeren

Bij het bepalen van het interieur van uw woning, zult u natuurlijk ook keuzes moeten maken m.b.t. de vloerbekleding. Bij ons kunt u alvast terecht voor laminaatvloeren, parquet en livyn.

Bij ons in de toonzaal vindt u vooral de laminaat van Quick-Step. Met het merk Quick-Step bieden we u een ruim en mooi gamma van laminaatvloeren. Quick-Step is niet de eerste de beste laminaatvloer, dat ziet u al aan de verschillende designs die ze gebruiken; een rijke waaier van decoren, tot in de puntjes uitgedokterd door een gespecialiseerd team. De mooie contrasten binnen de designs en de prachtige satijnglans van de toplaag doen een Quick-Step laminaat leven en warmte uitstralen. Bovendien is hij bijzonder duurzaam en slijtvast. Zelfs na jaren intensief gebruik blijft hij in goede staat. Ook de Parquet van Quick-Step en de Livyn zitten in ons gamma. Deze producten zijn net zoals de laminaat met de grootste zorg uitgekozen.

laminaatvloer
lagen- van-een-laminaatvloer

Meer over onze laminaatvloeren

Laminaat bestaat uit vier verschillende lagen. Van onder naar boven onderscheiden we:

  • Een kunststof laag (meestal uit melamine vervaardigd);
  • Een dragende laag (in de meeste gevallen gaat het om een HDF-plaat. Dit is een plaat die bestaat uit hoogwaardig samengeperste vezels);
  • Een decorlaag (dit is in feite een laag van bedrukt papier en bepaalt de tekening die u ziet);
  • Een kunststof laag (deze is transparant en wordt vervaardigd uit melamine en aluminiumoxide).

Er bestaat ook laminaat dat bestaat uit drie lagen. Desondanks bezit deze soort toch dezelfde kenmerken als de laminaat van vier lagen. Dit is het gevolg van de bedrukte dragende laag. Hierdoor is de decorlaag niet meer nodig.

Hoe verloopt de plaatsing?

De plaatsing van de laminaatvloer gebeurt geheel volgens de regels van de kunst. Dit hebben we te danken aan onze ervaren plaatsers. Deze plaatsing gebeurt volgens volgend stramien:

  • Leveren van laminaat bij de klant;
  • Laminaat enkele dagen laten acclimatiseren (omwille van uitzetting door vocht en warmte);
  • Plaatsing van de ondervloer;
  • Plaatsing van de laminaatvloer (parquet of livyn).

Wij zijn officieel verdeler van het merk Quick-Step. Van dit gerenommeerde merk zijn we zelfs “QUICK-STEP AMBASSADEUR ROYAL”-dealer.

plaatsing-van-een-laminaatvloer

Officieel verdeler

Gebroeders Verduyckt is officieel verdeler van het merk Quick-Step.