Skip to main content

Welkom bij Gebroeders Verduyckt

Gebr. Verduyckt is een familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar werkzaam is in de totaalinrichting van woningen.

reeds
meer dan 40 jaar dé specialist

Bedrijfsprofiel

Met meer dan 40 jaar ervaring is familiebedrijf Gebroeders Verduyckt uw vertrouwde partner inzake wooninrichting. Hierbij gaat het om keukens, binnendeuren, badkamermeubels, laminaatvloeren en trappen. Van standaard tot maatwerk, Gebroeders Verduyckt heeft voor ieder wat wils. Onze grootste troeven zijn de persoonlijke aanpak die we hanteren met onze klanten en onze jarenlange ervaring. Hierdoor kunnen we keer op keer projecten succesvol maken. En dat is ons uitgangspunt, mensen laten genieten van onze producten. Onze bedrijfsvisie kunnen we samenvatten met drie kernwoorden. Deze zijn: kwaliteit, vakwerk en service. U als klant kan hier enkel wel bij varen. Gebroeders Verduyckt is gelegen aan de Kaulillerweg 65b te Bocholt. Hier is tevens een ruime parkeergelegenheid voorzien. Kom gerust eens binnen en ontdek wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.

Service & garantie

De productie en montage van onze producten gebeurt nauwgezet en door interne plaatsingsploegen. Hierdoor weten we dat deze voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Toch beschouwen we ook nog een andere peiler als één van onze kernwaarden. Deze peiler is service. Wij bieden u zowel een uitstekende service tijdens als na verkoop aan.

Mochten er zich problemen voordoen na de montage, laat het ons dan even weten. Onze medewerkers staan klaar om het probleem zo vlug mogelijk te verhelpen. Indien het probleem betrekking heeft tot de toestellen, dan respecteren we de garantietermijnen die door de fabrikant worden opgelegd. Vanzelfsprekend helpen we u ook verder indien deze termijnen zouden verstreken zijn.

Onze partners

Wij, van Gebroeders Verduyckt, stellen kwaliteit en duurzaamheid als prioritaire eigenschappen van onze materialen en producten. Daarom werken we enkel samen met de fabrikanten die deze waarden ook als opportuniteit beschouwen. Zo kunnen wij u producten aanbieden die hun degelijkheid al ruimschoots bewezen hebben.