Skip to main content

Welkom bij Gebroeders Verduyckt

Gebr. Verduyckt is een familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar werkzaam is in de totaalinrichting van woningen.

Lees meer

reeds
meer dan 40 jaar dé specialist

Badkamermeubels

Wij, van Gebroeders Verduyckt, volgen steeds de trends en ontwikkelingen op gebied van wooninrichting. Hierdoor kunnen we beter inspelen op de vraag van onze klanten en dus ook op ons assortiment badkamermeubels.

Gebroeders Verduyckt beschikt over een breed assortiment badkamermeubels.
Van standaardmodellen tot maatwerk, bij Verduyckt vindt u altijd de gewenste badkamermeubels.

Meer over onze badkamermeubels

De belangrijkste trend is de verandering van de opslagplaats. Zo wordt er vandaag de dag meer gebruik gemaakt van meerdere kleine kasten i.p.v. één grote kast. Hierbij gaat het om o.a.: ondermeubels, kolomkasten en ladeblokken. We kunnen ook constateren dat de kasten vaker vervaardigd worden uit hoogglansmaterialen. Een andere vaststelling is de vergroting van de spiegels.

Van standaardmodellen tot maatwerk, Gebroeders Verduyckt heeft het allemaal. Spring gerust eens binnen en ontdek de verschillende mogelijkheden.

Stel zelf samen

Zoals eerder vermeld bieden wij zowel standaardmodellen als maatwerk aan. Door beide mogelijkheden aan te bieden, weten we dat we uw wensen daadwerkelijk kunnen volbrengen. Wanneer u kiest voor maatwerk, heeft u de keuze tussen verschillende factoren. Hierbij gaat het vooral om:

  • Gehele opstelling van de kasten;
  • Afmetingen van de kast;
  • Materialen;
  • Kleuren;
  • Handgrepen;
  • Sanitaire voorzieningen (zoals wastafels en kranen);
  • Verlichting.

Onze vaklieden verzorgen de gehele productie en montage van de verschillende meubels. Zo kan u achteraf volop genieten van uw droombadkamer.

Badkamermeubel op maat

Realisaties