Skip to main content

Welkom bij Gebroeders Verduyckt

Gebr. Verduyckt is een familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar werkzaam is in de totaalinrichting van woningen.

Lees meer

reeds
meer dan 40 jaar dé specialist

Binnendeuren

Een mooie binnendeur is niet meer weg te denken. Ze geven een persoonlijk accent aan uw interieur en dit dankzij de vorm en de kleur ervan. Van klassiek tot design, Gebroeders Verduyckt heeft het allemaal.

Klassieke of design binnendeuren, Verduyckt heeft het allemaal.
Schilderdeuren, afgelakte deuren of fineerdeuren, wij hebben het allemaal.

Meer over onze binnendeuren

We beschikken over een breed gamma schilderdeuren, in alle stijlen gaande van pastorie, klassiek tot modern. Deze zijn dan ofwel schilderbaar of compleet afgelakt. Afgelakte deuren worden meer en meer toegepast in renovatie of nieuwbouw voor die personen die weinig of geen onderhoud wensen aan hun deuren. Deze kunnen in allerlei kleuren gespoten worden (Roel, Flamand of NCS kleuren). Ook eiken fineerdeuren in moderne stijl of eerder een klassiekere stijl kunnen we aanbieden.

Graag nodigen we u uit in onze toonzaal. Hier zullen onze medewerkers u met deskundig advies bijstaan.

Scharnieren

De ophanging van de deur gebeurd d.m.v. scharnieren. Deze zijn verkrijgbaar in twee modellen. Bij klassieke deuren adviseren we zichtbare scharnieren omdat deze de deur een typisch karakter geven. Bij moderne deuren zijn beide modellen prima geschikt. Er zijn scharnieren in verschillende kleuren; inox, chroom, koper, old silver, …

Scharnieren voor binnendeuren
Deurklinken voor binnendeuren

Deurklinken

Naast de scharnieren hebben we ook nog deurklinken en toebehoren. Hier is er ook een heel uitgebreid gamma; gaande van klassiek tot modern. U kan hier ook weer een keuze maken in kleur, bijpassend bij de scharnieren.

Breng gerust eens een bezoek aan onze toonzaal. Hier vindt u scharnieren, deurklinken en toebehoren terug.