Skip to main content

Welkom bij Gebroeders Verduyckt

Gebr. Verduyckt is een familiebedrijf dat al meer dan 35 jaar werkzaam is in de totaalinrichting van woningen.

Lees meer
Gepubliceerd op 01-02-2021

Laminaatvloer van Verduyckt is vloerbekleding van kwaliteit

Laminaatvloer is, wanneer u op zoek bent naar mooie en kwaliteitsvolle vloerbekleding die bij uw woning past, zeker het overwegen waard. Want niet alleen bieden we bij Verduyckt Bocholt verschillende soorten laminaatvloer aan in een divers en mooi gamma, wij kiezen ook steevast voor de superieure kwaliteit van Quick-Step laminaat. Ontdek hier wat we voor u(w laminaatvloer) kunnen betekenen.

Gepubliceerd op 20-08-2020

Binnendeuren van kwaliteit vindt u bij Verduyckt

Binnendeuren kopen is een belangrijke stap voor iedereen wiens woning een nieuwe en frisse uitstraling kan gebruiken, of wiens oude deuren simpelweg aan vervanging toe zijn. Daarom is het aangeraden om, bij het kopen van binnendeuren, altijd voor kwaliteit te kiezen. Bij de Gebroeders Verduyckt kunt u terecht voor mooie deuren die ongetwijfeld bij uw wensen aansluiten


Gepubliceerd op 20-08-2020

Moderne binnendeuren – onmisbaar in uw eigentijdse interieur

Moderne binnendeuren geven nét dat beetje extra cachet aan een interieur dat hedendaags en met gevoel voor stijl is ingericht. Sluiten uw binnendeuren perfect aan bij uw interieur, dan geniet uw hele woonruimte aan toegevoegde charme. Bent u op zoek naar een moderne binnendeur? Bij Verduyckt kunnen we u ongetwijfeld helpen. 

Gepubliceerd op 20-08-2020

Siertrappen van Verduyckt vervolledigen uw stijlvolle woning

Een siertrap kan een prachtige toevoeging aan uw woning betekenen, die volledig aansluit bij uw interieur en dit zelfs naar een hoger niveau tilt. Uitgevoerd met expertise en vakmanschap, passen de siertrappen van Verduyckt in Bocholt in werkelijk ieder interieur. 


Gepubliceerd op 12-08-2020

Een houten trap in Bocholt bij Verduyckt: voor elk interieur

Een houten trap in Bocholt van hoogstaande kwaliteit en in een stijlvol design? U vindt hem gegarandeerd bij de Gebroeders Verduyckt! Doordat we uw houten trap in Bocholt bovendien op maat maken, sluit deze feilloos aan bij uw bestaande woning. Voor een gezellig interieur dat een mooi ogend geheel vormt.

Gepubliceerd op 12-08-2020

Keukeninrichtingen in Limburg? Geen beter adres dan Verduyckt!

Keukeninrichtingen in Limburg die stijlvol zijn maar toch functioneel, zijn onze specialiteit. Met ruim 40 jaar ervaring in keukeninrichting in Limburg, kunnen we u bij Verduyckt van een prachtige keuken voorzien - waarvan de inrichting zelfs op maat voor u gemaakt kan worden!


Gepubliceerd op 18-02-2020

Een nieuwe binnendeur kiezen bij Verduyckt

In onze huidige maatschappij kiezen we telkens vaker voor open en ruimtelijker wonen. Mensen koken liever in een open keuken, die in verbinding staat met de leefruimte. Zolang er maar veel licht en een gevoel van openheid gecreëerd wordt, is de huidige consument tevreden. 

Gepubliceerd op 18-02-2020

Een stevige trap: essentieel onderdeel in uw huis!

De trap is een van de belangrijkste aankopen tijdens de bouw of renovatie van uw huis aangezien dit het verbindingsstuk is tussen twee verdiepingen. Zonder een trap kan u niet genieten van deze extra bewoonbare oppervlakte. Bovendien is de trap vaak het visitekaartje van uw woning. Iedere bezoeker komt binnen langs de voordeur van uw huis en ziet meteen uw statige trap in de hal, een echte eyecatcher is dus op zijn plaats. 

Gepubliceerd op 18-02-2020

Wegdromen in bad met de nieuwste trends!

Een bad, een douche, een lavabo en klaar? Zo ging het vroeger! Tegenwoordig is er steeds meer en meer aanbod wanneer het gaat over het inrichten van een badkamer. 

Gepubliceerd op 18-02-2020

Keuzestress: Vinyl, parket of laminaat

Een huis gekocht of tijd voor iets nieuw? Laat de verbouwingswerken maar beginnen! Met de aankoop van een nieuwe woonst komen er ook meteen een aantal zorgen bij. Hoe wil ik wonen, welke ramen, welke deuren, welke behang of zelfs belangrijker welke vloer ga ik kiezen? Dit allemaal zijn geen simpele beslissingen, u verandert immers niet elke week de afwerking van uw huis. 

Gepubliceerd op 18-12-2019

Gebruiksvriendelijke & trendy badkamermeubels kopen

Een badkamermeubel definieert de gebruiksvriendelijkheid en de stijl van uw badkamer en is daarom een belangrijker item dan u wellicht denkt. Wilt u een badkamermeubel kopen? Dan bent u bij Gebroeders Verduyckt aan het juiste adres. 

Gepubliceerd op 18-12-2019

Totaalpartner op vlak van keukeninrichting

De keuken is één van uw belangrijkste ruimtes in het hele huis. U spendeert er veel tijd doordat u er lekker uitgebreid in kan koken, ’s avonds blijft praten met vrienden of gezellig samen ontbijt met met uw familie.