Welkom bij Gebroeders Verduyckt

Gebr. Verduyckt is een familiebedrijf dat al meer dan 35 jaar werkzaam is in de totaalinrichting van woningen.

Lees meer
Gepubliceerd op 18-02-2020

Een nieuwe binnendeur kiezen bij Verduyckt

In onze huidige maatschappij kiezen we telkens vaker voor open en ruimtelijker wonen. Mensen koken liever in een open keuken, die in verbinding staat met de leefruimte. Zolang er maar veel licht en een gevoel van openheid gecreëerd wordt, is de huidige consument tevreden.

Gepubliceerd op 18-02-2020

Een stevige trap: essentieel onderdeel in uw huis!

De trap is een van de belangrijkste aankopen tijdens de bouw of renovatie van uw huis aangezien dit het verbindingsstuk is tussen twee verdiepingen. Zonder een trap kan u niet genieten van deze extra bewoonbare oppervlakte. Bovendien is de trap vaak het visitekaartje van uw woning. Iedere bezoeker komt binnen langs de voordeur van uw huis en ziet meteen uw statige trap in de hal, een echte eyecatcher is dus op zijn plaats. 

Gepubliceerd op 18-02-2020

Wegdromen in bad met de nieuwste trends!

Een bad, een douche, een lavabo en klaar? Zo ging het vroeger! Tegenwoordig is er steeds meer en meer aanbod wanneer het gaat over het inrichten van een badkamer. 

Gepubliceerd op 18-02-2020

Keuzestress: Vinyl, parket of laminaat

Een huis gekocht of tijd voor iets nieuw? Laat de verbouwingswerken maar beginnen! Met de aankoop van een nieuwe woonst komen er ook meteen een aantal zorgen bij. Hoe wil ik wonen, welke ramen, welke deuren, welke behang of zelfs belangrijker welke vloer ga ik kiezen? Dit allemaal zijn geen simpele beslissingen, u verandert immers niet elke week de afwerking van uw huis. 

Gepubliceerd op 18-12-2019

Gebruiksvriendelijke & trendy badkamermeubels kopen

Een badkamermeubel definieert de gebruiksvriendelijkheid en de stijl van uw badkamer en is daarom een belangrijker item dan u wellicht denkt. Wilt u een badkamermeubel kopen? Dan bent u bij Gebroeders Verduyckt aan het juiste adres.

Gepubliceerd op 18-12-2019

Totaalpartner op vlak van keukeninrichting

De keuken is één van uw belangrijkste ruimtes in het hele huis. U spendeert er veel tijd doordat u er lekker uitgebreid in kan koken, ’s avonds blijft praten met vrienden of gezellig samen ontbijt met met uw familie.