Skip to main content

Welkom bij Gebroeders Verduyckt

Gebr. Verduyckt is een familiebedrijf dat al meer dan 35 jaar werkzaam is in de totaalinrichting van woningen.

Lees meer
Terug naar overzicht

Keukeninrichtingen in Limburg? Geen beter adres dan Verduyckt!

Keukeninrichting in Limburg die bij u past

De keukeninrichtingen die we in Limburg realiseren sluiten vooral aan bij de persoonlijkheid, de smaak en het gebruik van de persoon die erin kookt. Wanneer u dus op zoek bent naar een keukeninrichting in Limburg die écht bij u past, is het aangewezen eerst de nodige inspiratie op te doen. Dit kunt u naar hartelust in onze Showroom te Bocholt, het hart van Limburg. In onze toonzaal kunt u ideeën opdoen voor een keukeninrichting die moeiteloos aan al uw wensen voldoet.

Of het nu gaat om een strakke, minimalistische keukeninrichting met hoogwaardige materialen of een keuken die past bij uw landelijke inrichting te Limburg: bij de Gebroeders Verduyckt zijn alle inrichtingen mogelijk, voor een droomkeuken op maat. Ziet u bijvoorbeeld een keuken die u mooi vindt maar zou u toch graag wat elementen of details aanpassen? Dan is dat bij de keukeninrichtingen van Verduyckt te Limburg geen probleem! 

DSC06966.jpg

Limburgse keukeninrichtingen met professioneel advies 

Een keukeninrichting te Limburg bij Verduyckt kiezen betekent dat u er nooit alleen voor staat, en steeds kunt rekenen op een persoonlijke aanpak en professioneel, oprecht advies.

Onze vakkundige verkopers leiden u graag door onze toonzaal  te Limburg met schitterende keukeninrichtingen: wij gaan samen met u op zoek naar de perfecte keuken op alle gebiedKomt u te Limburg uw keukeninrichting uitkiezen, dan geven wij uitgebreid advies over het materiaal, de indeling, de functionaliteit, de stijl, de modellen en dergelijke. Zo gaat u steeds gelukkig en met een gerust hart naar buiten!

Wij voorzien Limburg van keukeninrichtingen van kwaliteit

De keukeninrichtingen te Limburg van Verduyckt worden vervaardigd uit de meest hoogwaardige materialen, waardoor u blind op de duurzaamheid en kwaliteit van onze inrichtingen kunt vertrouwen. 

Waar u ook blind op mag vertrouwen, is de veelzijdigheid van ons ruim aanbod aan keukeninrichtingen te Limburg. U heeft een ruime keuze uit kasten, keukentoestellen en afwerking, allen geproduceerd in ons hoogsteigen atelier te Peer. Hier gebeurt alles in eigen beheer, en we laten onze eigen geschoolde plaatsingsploegen uw keuken monteren. De beste service in keukeninrichtingen te Limburg vindt u gegarandeerd bij Verduyckt.

DSC07036.jpg

Keukeninrichting te Limburg is onze expertise

Onze keukeninrichtingen in Limburg worden op maat gemaakt, waarbij we aandacht schenken aan het kleinste detail. Een mooi lijnenspel, afgewerkte handvaten en een slijtvast werkblad van graniet, composiet of kunststof ... deze kleinste details verdienen de grootste aandacht bij het kiezen van uw keukeninrichting bij Verduyckt te Limburg. Bij ons kunt u rekenen op een combinatie van esthetiek en functionaliteit, met een ruime keuze uit kasten en hun indelingen, handvaten, remsystemen, .... Ook kwalitatieve keukentoestellen vallen binnen onze expertise. Koelkasten, microgolfovens, vaatwasmachines en fornuizen, maar ook dampkappen, spoelbakken en (stoom)ovens zijn verkrijgbaar voor uw keukeninrichting te Limburg. Eens u uw beslissing heeft gemaakt, bieden we een uitstekende service. We staan u bij van begin tot eind en geven bijvoorbeeld ook tips over het onderhoud van uw keukeninrichting, voor een lange levensduur.

Inrichting voor uw keuken in Limburg gezocht?

Uw keukeninrichting in Limburg? Al 40 jaar lang zijn we een begrip in de regio van Bocholt, Peer, Pelt, Hamont-Achel en Bree, en dus kunt u altijd bij ons langskomen voor professioneel advies of een bezoek aan onze inspirerende showroom. Onze vakkundige medewerkers specialiseren zich in de mooiste keukeninrichtingen te Limburg. Ook kunt u contact opnemen via info@verduyckt.com of bellen naar +32 89 46 45 14.

DSC07156.jpg