Skip to main content

Welkom bij Gebroeders Verduyckt

Gebr. Verduyckt is een familiebedrijf dat al meer dan 35 jaar werkzaam is in de totaalinrichting van woningen.

Lees meer
Terug naar overzicht

Siertrappen van Verduyckt vervolledigen uw stijlvolle woning

DSC07445.jpg

Uw siertrap in Bocholt

Een siertrap is een echte sfeerbrenger. Of u nu kiest voor een wenteltrap, een trap met een extravagante leuning of een exemplaar met een mooie knik: bij Verduyckt hebben we het allemaal.

Het laten plaatsen van een nieuwe trap begint bij een goed gesprek over uw wensen, waarin wij meedenken over de geschikte siertrap voor u, en de juiste vragen stellen: welke stijl heeft u in gedachten? Wat met de houtsoort? De kleur en de afwerking? Samen met ons team van vakmensen, gaan we op zoek naar de siertrap die bij écht uw interieur past.

We geven u vakkundig advies over de praktische en functionele specificaties van uw siertrap, zonder daarbij het esthetische aspect uit het oog te verliezen.

Siertrappen voor elk interieur

Een siertrap hoeft niet altijd in cottagestijl of met een landelijke verbreding vervaardigd te worden. De algemene stijl van uw trap is het eerste wat u bepaalt. Gaat u voor een robuuste siertrap of een compacte trap met gietijzeren afwerkingen? Een grootse entree of een lichthouten wenteltrap? Alles kan bij Verduyckt in Bocholt. U hoeft alleen maar langs te komen in onze inspirerende toonzaal in de omgeving van Bree, Peer, Hamont-Achel, Pelt en Lozen om te zien wat er allemaal mogelijk is.

DSC07439.jpg

Een siertrap in de mooiste materialen

Siertrappen in materialen naar uw wens zijn onze specialiteit. Vaak wordt er in de afwerking gebruik gemaakt van metaal, glas of beton, en is het hoofdmateriaal hout. Maar welk hout moet u dan kiezen? Om die keuze gemakkelijker te maken, geven wij u informatie en oprecht advies over de mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld gaan voor eiken, beukenhout of rubberwood, of andere soorten Europees dennenhout of tropisch hardhout. Deze zijn elk van hoogstaande kwaliteit met een bepaalde duurzaamheidsklasse, zodat u precies kunt zien of het hout geschikt is voor uw siertrap.

DSC07469.jpg

Een siertrap koopt u met onze uitstekende service

Heeft u uw siertrap gekozen in onze toonzaal te Bocholt, kunnen we aan de slag. We voeren de nodige metingen uit in uw woning en bespreken uw wensen. Daarna kan de magie beginnen. Met de juiste houtsoorten en een gedetailleerde afwerking, wordt uw siertrap vervaardigd. Omdat er altijd voldoende hout op voorraad is, kunnen we een korte leveringstermijn van onze siertrappen garanderen. Die levering en montage gebeurt dan door onze ervaren medewerkers, zodat uw trap perfect wordt geplaatst.

Uw siertrap? Die bepalen we in een persoonlijk gesprek

Kom eens langs in onze toonzaal te Bocholt en laat u inspireren door de schitterende siertrappen. We geven u persoonlijk advies en zorgen dat u de perfecte trap voor uw interieur kiest. Om een afspraak te maken kunt u ons bereiken via info@verduyckt.com of bellen naar +32 89 46 45 14. Wij staan voor u klaar!