Skip to main content

Welkom bij Gebroeders Verduyckt

Gebr. Verduyckt is een familiebedrijf dat al meer dan 35 jaar werkzaam is in de totaalinrichting van woningen.

Lees meer
Terug naar overzicht

Moderne binnendeuren – onmisbaar in uw eigentijdse interieur

DSC07421.jpg

Moderne binnendeuren voor een stijlvol interieur

Moderne binnendeuren zijn niet meer uit de hedendaagse interieurs weg te denken. Deze stijlvolle deuren met een minimalistische toets geven een ruimtelijke indruk aan elke leefruimte en brengen openheid en frisheid naar uw woning. 

Hoewel veel klanten opteren voor de loft-stijl van een volledig opengetrokken interieur en een minimum aan aparte ruimtes, blijken moderne binnendeuren in veel gevallen toch onmisbaarDenk bijvoorbeeld aan een badkamer- of slaapkamerdeur, die u de nodige privacy gunt.

DSC07432.jpg

Moderne binnendeuren van kwaliteit bij Verduyckt

Moderne binnendeuren zijn een belangrijke investering. Opdat deze lang meegaan en perfect aansluiten bij uw wensen, doet u best beroep op een zaak die bekend staat om zijn hoge kwaliteit en brede keuze. Een zaak zoals ons: Verduyckt, met ruim 40 jaar ervaring de beste keuze voor moderne binnendeuren.

Moderne binnendeuren komen in alle soorten en maten. Koopt u een deur bij Verduyckt, dan kunt u alles zelf bepalen. Voor een compleet overzicht van al onze mogelijkheden, nodigen we u graag uit in onze inspirerende toonzaal. Daar kunt u onze hedendaagse deuren voor binnen immers volledig afgewerkt zien.

Moderne deuren in alle soorten en maten

Moderne binnendeuren komen bij Verduyckt in verschillende stijlen. Gaat u voor een extravagant, minimalistisch of net industrieel exemplaar? Naast de algemene stijl kunt u ook bepalen in welke kleur uw moderne binnendeuren worden gelakt. Afgelakte deuren vragen erg weinig onderhoud en geven bovendien een mooie uitstraling, in een tint die volledig naar wens is.

U kunt kiezen voor een hardboard of een tubespaandeur, een vlakke- of stijlfineerdeur, maar ook voor massieve deuren. Een populaire trend onder de moderne binnendeuren is bijvoorbeeld onze industriële deur: voor zijn ruimtelijke uitstraling en het vele licht dat door het ingelegde glas naar binnen valt. De stevige, stalen omkadering zorgt dan weer voor de moderne touch.

Al onze moderne binnendeuren kunnen naar wens gedecoreerd en afgewerkt worden, zodat ze volledig bij u en uw woning passen. 

DSC07426.jpg

Moderne deur of toch liever een klassieke variant? 

Moderne binnendeuren van Verduyckt worden volledig naar uw persoonlijke voorkeur vormgegeven, gaande van de deurklink en de scharnieren tot de lak van het hout. Voor de scharnieren kunt u kiezen tussen de zichtbare en onzichtbare variant, maar voor de deurklink zijn de opties veel uitgebreider. Bij moderne binnendeuren kunnen we RVS of aluminium deurklinken van harte aanraden.

Maar niet alleen voor moderne binnendeuren, ook voor traditionele, landelijke of klassieke binnendeuren kunt u bij ons terecht. Wij gaan tot het uiterste om u van deuren te voorzien die volledig bij uw bestaande woning passen, en daar een mooi geheel mee vormen. Op de gebroeders Verduyckt kun u voor de volle 100 % vertrouwen, voor kwaliteit en een professionele service!

Moderne binnendeuren voor uw woning?

Moderne binnendeuren voor uw woning kiest u met verstand, en na een warme rondleiding in onze toonzaal. Hier luisteren we naar uw wensen en geven we u persoonlijk en oprecht advies dat daarbij aansluit, zodat u ongetwijfeld de juiste deur vindt voor uw moderne interieur. Om een afspraak te maken kunt u ons bereiken via info@verduyckt.com of bellen naar +32 89 46 45 14. Onze ervaren medewerkers staan altijd voor u klaar met hun beste advies!