Skip to main content

Welkom bij Gebroeders Verduyckt

Gebr. Verduyckt is een familiebedrijf dat al meer dan 35 jaar werkzaam is in de totaalinrichting van woningen.

Lees meer
Terug naar overzicht

Laminaatvloer van Verduyckt is vloerbekleding van kwaliteit

Laminaatvloer met een waaier aan designs

Laminaatvloer van Quick-Step bieden we bij Gebr. Verducykt Bocholt aan in diverse uitvoeringen en afwerkingen, maar altijd met een mooi design. Dankzij de bijzondere contrasten en de glanzende, satijnachtige toplaag van laminaatvloer, is deze vorm van vloerbekleding perfect geschikt voor iedere woning. Wilt u graag meer leven brengen in uw woning, en uw interieur een warme en oergezellige uitstraling verlenen? Dan is een laminaatvloer van bij de Gebroeders Verduyckt voor u de ideale keuze

laminaatvloer.jpg

Laminaatvloer in alle soorten en maten bij Gebroeders Verduyckt

Laminaatvloer kunt u bij ons met andere woorden krijgen in exact die uitvoering die u wenst. Laminaatvloer is immers niet alleen beschikbaar in verschillende diktes, breedtes en designs en in 3 of 4 lagen, maar bijvoorbeeld ook in verschillende kleuren. Denk aan grijs, bruin, taupe, beige, … Wilt u bijvoorbeeld laminaatvloer leggen in een kleinere kamer, dan raden we aan om te kiezen voor een lichtere tint, omdat de ruimte dan groter en opener zal aanvoelen. Uiteraard is een donkere laminaatvloer dan weer de ideale manier om een gezellige, knusse sfeer in uw woning te brengen. Met laminaat op de vloer, kunt u nooit een verkeerde keuze maken.

Laminaatvloer uit verschillende diktes en lagen

Laminaatvloer komt in verschillende kleuren, maar zoals hierboven vermeld, ook in verschillende diktes. De dikte van uw laminaat zegt echter niets over de kwaliteit ervan: het heeft simpelweg invloed op het contactgeluid met de vloer. Zo zal een dikkere laminaatvloer minder contactgeluid ten gevolge hebben, en uitermate geschikt zijn voor gemeenschappelijke ruimtes als een hal, woonkamer, overloop of keuken. Wist u bovendien dat laminaatvloer opgebouwd is uit verschillende lagen? Zo bestaat vierlagige laminaatvloer uit

  • Een laag kunststof uit melamine
  • Een dragende laag
  • Een decorlaag
  • Nogmaals een transparante kunststoflaag

Er bestaan ook drielagige laminaatvloeren: deze zijn niet minder wat betreft kwaliteit, maar hebben simpelweg een bedrukte dragende laag, waardoor de decorlaag in feite overbodig is en weggelaten wordt.

Laminaatvloer: het uiterlijk van parket, de onderhoudsvriendelijkheid van vinyl

Laminaatvloer van Quick-Step wordt door velen gekozen omwille van haar talloze voordelen. Doordat de vloer in kwestie vervaardigd wordt door interieurspecialisten met de allerbeste technologieën, zal het uiterlijk van onze laminaatvloer dat van echte houtparket benaderen, maar zal de vloer veel vriendelijker zijn in gebruik en onderhoud. Laminaatvloer is namelijk vlek- en waterbestendig, waardoor u alleen maar zult moeten poetsen met een natte doek om hem er weer als nieuw te doen uitzien. Bovendien beschikt de laminaatvloer van Quick-Step over een gepatenteerde beschermende coating, waardoor ook krassen uit den boze zijn. 

showroom.jpg

Laminaatvloer leent zich tot iedere woning en ieder interieur

Een laminaatvloer leent zich, dankzij haar veelzijdige uiterlijk dat gemakkelijk gepersonaliseerd kan worden, tot haast elke woning en elk interieur. Gaat u voor een frisse en moderne look, een landelijke uitstraling of eerder een klassieke variant? Alles is mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf bepalen of u graag nerven wilt in de houtstructuur van uw laminaatvloer, of dat u een strak uiterlijk zonder nerven verkiest. Ondanks dat het kiezen tussen de talloze mooie uitvoeringen dus wel eens moeilijk kan worden, is de plaatsing van laminaatvloer bijzonder gemakkelijk. Doordat er immers met een kliksysteem gewerkt wordt, kan werkelijk iedereen de vloer leggen. U heeft geen lijm of schroeven nodig, enkel wat zaagwerk om de laminaat op maat te snijden.

Laminaatvloer plaatsen? Wij doen het voor u met ervaring

Laminaatvloer plaatsen doen wij met kennis, ervaring, en volledig volgens de regels van de kunst. Nadat we uw laminaatvloer hebben geleverd, laten we het enkele dagen acclimatiseren aan de warmte en het vocht in uw ruimte. Vervolgens plaatsen we de ondervloer, waarboven we naderhand de laminaatvloer, parquet of livyn plaatsen. Bent u op zoek naar een mooie laminaatvloer, maar kan uw hele woning wel een opfrisbeurt gebruiken? Wij specialiseren ons ook in keukens, binnendeuren, badkamermeubels en trappen.

showroom2.jpg

Laminaatvloer van Quick-Step vindt u bij Gebr. Verduyckt: neem nu contact met ons op

Quick-Step laminaat biedt een ruime keuze aan verschillende formaten, houtdessins, kleuren, texturen en groeven. De verschillende mogelijkheden, die kunt u in onze inspirerende showroom komen ontdekken. Of u kunt een afspraak maken: wij zitten graag persoonlijk met u samen, om uw wensen te bespreken of u een vrijblijvende offerte op maat op te maken. Onze ervaren interieurspecialisten staan altijd voor u klaar, zodat u een prachtige laminaatvloer vindt die tot in de puntjes beantwoordt aan uw behoeften.