Skip to main content

Welkom bij Gebroeders Verduyckt

Gebr. Verduyckt is een familiebedrijf dat al meer dan 35 jaar werkzaam is in de totaalinrichting van woningen.

Lees meer
Terug naar overzicht

Een houten trap in Bocholt bij Verduyckt: voor elk interieur

Houten trap van Bocholts vakmanschap

Houten trappen in Bocholt vervaardigen we al meer dan 40 jaar lang, en daarom kunnen we u ook het beste van het beste aanbieden. Daarbij beginnen we steevast met een persoonlijk gesprek, waarin we grondig uw persoonlijke wensen en noden overlopen. Welke stijl van houten trap heeft u in gedachten voor uw woning te Bocholt? Wat voor houtsoort? De kleur en de afwerking? Strak of met een afgerond design?

Samen gaan we op zoek naar de trap die perfect bij uw interieur past, waarbij we steeds blijven binnen de grenzen van uw beschikbare budget. Want een houten trap in Bocholt die van hoogwaardige kwaliteit is én binnen uw beschikbare budget valt, dat is waar wij ons in specialiseren!

Houten trappen te Bocholt in alle mogelijke vormen

Een houten trap te Bocholt bij Verduyckt kunt u krijgen in alle mogelijke soorten en maten

Gaat u voor een opvallende trap die contrasteert met uw interieur of liever een subtiele trap die mooi in uw interieur opgaat? Een modern en strak design, of liever een klassiek en traditioneelEen houten trap in traditionele cottagestijl, of een meer industriële look misschien?

Alles kan voor uw houten trap bij Verduyckt te Bocholt. Om de verschillende mogelijkheden uitgebreid te ontdekken kunt u  bijvoorbeeld inspiratie opdoen in onze toonzaal. Bevindt u zich in de omgeving van Bree, Peer, Hamont-Achel, Pelt en Lozen, dan is een houten trap van Verduyckt te Bocholt uw beste keuze. 

DSC07439.jpg

Houten trappen in Bocholt en omstreken

De houten trappen die we in Bocholt realiseren worden steeds vervaardigd uit de meest duurzame materiaalsoortenNaast beton, metaal en glas, is hout het voornaamste materiaal waar wij mee werken. Dit wordt gebruikt in zijn massieve vorm, maar welke houtsoort past nu eigenlijk het beste bij uw wensen?

Wij geven u graag advies over onze houtsoorten en leggen u in detail uit wat de mogelijkheden zijn voor uw houten trap te Bocholt. Zo kunt u kiezen tussen Europees naaldhout of tropisch hardhout, die elk een bepaalde duurzaamheidsklasse hebben. Voor een mooie trap in de woonkamer wordt er meestal gekozen voor beuken, eiken of een tropische houtsoort, een meer duurzame en stijlvolle optie. De houten trap voor een zoldertrapje zal dan weer eerder van grenen gemaakt worden bijvoorbeeld. Voor meer informatie over de samenstelling van uw houten trap te Bocholt bent u van harte welkom in onze showroom! 

Houten trap uitkiezen in onze showroom te Bocholt

Houten trap gevonden in Bocholt bij Verduyckt? Dan kunnen we aan de slag. We bespreken uw wensen, doen de nodige metingen bij u thuis, overlopen samen alle specificaties en prikken een datum voor de plaatsing. Omdat er altijd voldoende hout op voorraad is, kunnen we bovendien een korte leveringstermijn garanderen. Die levering en montage gebeurt vervolgens door onze ervaren medewerkers, zodat uw houten trap te Bocholt perfect wordt geplaatst.

DSC07445.jpg

Uw houten trap te Bocholt? Wij zijn uw loyale partner!

Zelf een houten trap te Bocholt in gedachten? Kom eens langs in onze toonzaal en laat u inspireren door de schitterende houten trappen waarvan we Bocholt voorzien. We geven u persoonlijk en oprecht advies en zorgen dat u de perfecte houten trap kiest voor uw woning te Bocholt. Om een vrijblijvende afspraak te maken kunt u contact met ons opnemen via info@verduyckt.com of door te bellen naar +32 89 46 45 14. Wij staan graag voor u klaar!