Skip to main content

Welkom bij Gebroeders Verduyckt

Gebr. Verduyckt is een familiebedrijf dat al meer dan 35 jaar werkzaam is in de totaalinrichting van woningen.

Lees meer
Terug naar overzicht

Binnendeuren van kwaliteit vindt u bij Verduyckt

DSC07421.jpg

Binnendeuren kopen met stijl, dat doet u bij ons

Binnendeuren zijn, ondanks dat veel mensen kiezen voor een opengetrokken interieur, een noodzakelijk deel van uw woning om u van tijd tot tijd de nodige privacy te gunnen. Denk bijvoorbeeld aan uw badkamer, wc of zelfs uw slaapkamer. 

Omdat de binnendeuren die u koopt een groot deel van de uitstraling van uw woning bepalen, is het dan ook belangrijk dat deze perfect bij uw stijl aansluiten. Bij ons kunt u kiezen uit moderne, strakke designs of binnendeuren kopen met een landelijke en klassieke toets, afgewerkt met hoogglans of een glazen inlegging. Bij de gebroeders Verduyckt zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos

Binnendeuren te koop in verschillende stijlen

Koopt u binnendeuren bij ons, dan kunt u kiezen uit verschillende stijlen en modellen. Modern, landelijk, klassiek, minimalistisch, robuust, traditioneel of industrieel bijvoorbeeld. Daarnaast kunt u ook de afwerking van de deuren die u koopt helemaal zelf bepalen: zo kunt u zelf kiezen in welke kleur deze worden gelakt. Ook kunt u bij de aankoop van uw binnendeuren kiezen voor materialen die naadloos bij uw bestaande interieur aansluiten. Kiest u voor hout? Dan kunt u variëren van een verfdeur tot een massieve, eiken deur. Maar altijd kiest u voor een prachtige, kwalitatief hoogstaande binnendeur.

De aankoop van binnendeuren is een duurzame investering

Binnendeuren kopen is dus een kwestie van stijl, en die stijl, die kunt u bij Verduyckt volledig zelf bepalen. Maar wanneer u investeert in binnendeuren, dan wilt u vanzelfsprekend dat deze niet alleen mooi, maar ook degelijk zijn. Wij verkopen binnendeuren van hoogwaardige kwaliteit, vervaardigd uit de meest duurzame materialen. Zo kunnen we u garanderen dat de binnendeur die u koopt bij ons, een leven lang meegaat. De ultieme combinatie van esthetiek en functionaliteit

DSC07449.jpg

Koop binnendeuren die bij uw persoonlijke wensen aansluiten

Een binnendeur kopen is meer dan alleen de algemene indruk bepalen. Bij een deur horen namelijk ook een deurklink en scharnieren: kleine maar cruciale details die u bij ons volledig naar uw persoonlijke voorkeur kunt vormgeven. De keuze hiervan kan leiden tot een sobere en traditionele afwerking of net een onverwachte toets voor een echte eyecatcher.

Voor de scharnieren van uw binnendeur kunt u kiezen tussen een zichtbare en onzichtbare variant, maar voor de deurklink zijn de opties veel uitgebreider. Een klassieke, stalen deurklink past perfect wanneer u een landelijke binnendeur koopt, terwijl een aluminium of RVS klink goed aansluit bij een moderne deur en een modern interieur.

DSC07454.jpg

Binnendeuren kopen voor uw woning, doet u met ons advies

Binnendeuren kopen om van uw woning een prachtig geheel te maken? Een stijlvol interieur dat tot in de puntjes is afgewerkt? Met meer dan 40 jaar ervaring, zijn wij hét aanspreekpunt voor oprecht advies omtrent de aankoop van uw binnendeur. U bent van harte welkom in onze toonzaal voor ons uitgebreide aanbod binnendeuren, zodat de keuze voor u wat makkelijker wordt. Om vrijblijvend een afspraak te maken kunt u ons bereiken via info@verduyckt.com of bellen naar +32 89 46 45 14. Wij staan voor u klaar met al onze kennis en ervaringsdeskundigheid!