Skip to main content

Welkom bij Gebroeders Verduyckt

Gebr. Verduyckt is een familiebedrijf dat al meer dan 35 jaar werkzaam is in de totaalinrichting van woningen.

Lees meer
Terug naar overzicht

Totaalpartner op vlak van keukeninrichting

Totaalpartner op vlak van keukeninrichtingen in Bocholt

Bij Gebroeders Verduyckt beseffen we dat de keuken een belangrijke rol speelt in het dagelijks leven van uw familie. Daarom zijn wij een totaalpartner op vlak van keukeninrichtingen.

Wij bieden u in onze keukenwinkel alles wat u nodig heeft om uw droomkeuken te realiseren. Van de werkbladen en kranen tot een ruim gamma aan keukenkasten. Reeds meer dan 40 jaar zijn wij dé betrouwbare partner om een keuken te laten maken. Samen met u creëren we uw volledige keukeninrichting op maat en binnen budget!

  • Landelijke keukens
  • Traditionele keukens
  • Moderne keukens
  • Klassieke keukens

Een keuken op maat laten maken bij Verduyckt

Uw droomkeuken ontwerpen, hoe begint u eraan? Wilt u graag een strakke moderne keuken of eerder een landelijke stijl? Welke keukentoestellen wilt u graag plaatsen? Laat ons weten hoe u droomkeuken eruit ziet en wij realiseren deze steeds binnen uw budget. Een keuken op maat ontwerpen is bij ons één van onze specialiteiten.

Als keukenspecialist in Bocholt denken wij met alle aspecten van uw keuken mee: kasten, keukenapparatuur, werkbladen, kranen en spoelbakken. Wij geven onze klanten graag advies op basis van jarenlang vakmanschap in de totaalinrichting van woningen. 

Waarom kiezen voor Gebroeders Verduyckt?  

Wij worden in de regio Lozen, Kaulille, Bocholt, Bree, Pelt, Hamont-Achel, Peer, etc. al meer dan 40 jaar beschouwd als één van de beste keukenwinkels in Limburg om een keuken te laten maken. Wij beschikken dus over de nodige expertise en ervaring om u het beste advies te geven aan de scherpste prijzen. Naast de inrichtingen van keukens, bieden wij totaalinrichtingen. Het gaat dus verder dan enkel uw keuken laten plaatsen.

Bij ons kunt u altijd rekenen op een persoonlijke aanpak. Onze verkopers staan klaar om u met open armen te ontvangen in onze keukenwinkel. en samen met u op zoek te gaan naar uw droomkeuken. Wij laten ook altijd onze eigen geschoolde plaatsingsploegen bij onze klanten monteren, zodat wij de beste service kunnen garanderen. Ook staan we garant voor uitstekende service tijdens en voor de verkoop.


Jouw droomkeuken voor de beste prijs kwaliteit verhouding

Wilt u een keuken laten maken bij Gebroeders Verduyckt? Dan moet u goed nadenken over de kasten, het apparatuur, de werkbladen en meer. Breng zeker eens een bezoek aan onze showroom om eens te ontdekken wat u mooi vindt qua keukeninrichting. Wij geven u graag advies op maat als keukenbouwer maatkeukens in Bocholt.

Eén ding weet u zeker bij ons; u heeft steeds de de beste prijs/kwaliteit verhouding die u nergens anders kan krijgen. De kostprijs voor een keuken op maat valt bij ons daarom mee. Voor keuken maatwerk moet u dus bij ons zijn. Ontdek hier meer realisaties van onze keukenmakerij regio Peer. Wij maken uw keuken op maat in regio Hamont-Achel, Pelt, Bocholt, Bree, etc.

Contacteer ons nu

Kom dus langs in onze showroom om de mogelijkheden te ontdekken en samen met onze verkopers een offerte op maat op te stellen. Dit is allemaal vrijblijvend. Wilt u graag contact opnemen? Heeft u een vraag? Vul dan dit formulier in. Tot dan!