Skip to main content

Welkom bij Gebroeders Verduyckt

Gebr. Verduyckt is een familiebedrijf dat al meer dan 35 jaar werkzaam is in de totaalinrichting van woningen.

Lees meer
Terug naar overzicht

Een nieuwe binnendeur kiezen bij Verduyckt

Schermafbeelding 2020-02-18 om 14.28.07.png

Binnendeuren in de stijl van uw woning of appartement

De dag van vandaag kiezen we telkens vaker voor open en ruimtelijker wonen. Mensen koken liever in een open keuken, die in verbinding staat met de leefruimte. Zolang er maar veel licht en een gevoel van openheid gecreëerd wordt. Deze indeling staat gelijk aan het wonen in een loft, een grote ruimte ingedeeld in verschillende zones. Toch heeft een mens soms behoefte aan privacy of wil hij simpelweg bepaalde zaken aan het daglicht onttrekken. De juiste binnendeuren bieden hier dan een perfecte oplossing voor! Totaalinrichting Verduyckt, uw partner voor binnendeuren in alle stijlen en materialen, helpt u!

Stijvolle binnendeuren in alle kleuren en materialen

Wanneer u begint te bouwen of renoveren begint u aan een heus avontuur. Het is een pad vol hindernissen en moeilijke beslissingen, van welke baksteen tot de juiste vloer, een houten trap of een stenen exemplaar, van voordeur tot binnendeur. Wij, bij totaalinrichting Verduyckt, helpen u graag de juiste keuzes te maken voor uw woning.

Het vervaardigen van een binnendeuren is echt vakmanschap. Binnendeuren bestaan er in allerlei stijlen. U kan kiezen uit simpele, moderne deuren met een strak design of liever deuren in een landelijke pastorie stijl, afgewerkt in hoogglanzende lak. Ook traditionele, klassieke eikendeuren voorzien van mooie patronen kunnen perfect passen in uw nieuwe woning. Iedere deur kan aangepast worden aan de wensen en noden van onze klanten. Zo kan u zelf bepalen in welke kleur de deuren worden gelakt. Deze afgelakte deuren passen ideaal in een nieuwbouw of renovatie voor klanten die amper tot geen onderhoud wensen aan hun nieuwe binnendeuren.

Schermafbeelding 2020-02-18 om 14.28.00.png

Schermafbeelding 2020-02-18 om 14.27.53.png

Van een simpele verfdeur tot een prachtige stijldeur

Iedere deur is anders, niet alleen de kleur kan verschillen ook het materiaal. Een opkomende trend vooral in moderne woningen is de stalen deur ingelegd met glas. Deze deuren zorgen voor een aangenaam open gevoel doorheen de woning en laten bovendien enorm veel licht binnenvallen. In tegenstellingen tot de alom bekende glazen deuren, zijn deze deuren voorzien van een stevige omkadering waardoor het glaswerk uiterst stevig en veilig vastzit. Het grote voordeel aan deze stalen deuren met glas is dat ze goed zichtbaar zijn, terwijl bij een deur volledig gemaakt uit glas, het vaak niet duidelijk is of deze open of toe staat.

Daarnaast kan u ook opteren voor een deur vervaardigd uit hout. Dit kan gaan van een simpele verfdeur tot een fineerdeur, een massieve eiken deur of een prachtige stijldeur. De prijzen schommelen naargelang de afwerkingsgraad van deze deuren. Bij een simpele verfdeur kan men kiezen tussen hardboarddeuren en tubespaandeuren. Verfdeuren zijn de goedkoopste optie wanneer het aankomt op binnendeuren. Fineerdeuren zijn verkrijgbaar in twee soorten: vlakke- of stijlfineerdeuren. Hierbij is het grote voordeel dat u deze deuren niet meer hoeft te verven. Tot slot kan u kiezen voor stijldeuren en massieve eiken deuren. Deze deuren hebben een hoger prijskaartje, maar zijn dan ook gemaakt van kwalitatief beter hout. Bovendien worden stijldeuren versierd met wondermooie decoraties. 

Personaliseer uw deur met een mooie klink en scharnieren

Bij de deuren horen ook enkele accessoires zoals de deurklink en de scharnieren. Voor scharnieren is de keuze snel gemaakt, er bestaan twee soorten: zichtbare en onzichtbare scharnieren. Onzichtbare scharnieren zitten weggewerkt in de deur en geven een moderne, sobere afwerking. Zichtbare scharnieren daarentegen kan u steeds zelf kiezen, ze bestaan immers in diverse kleuren en stijlen.

Verder kan u uw deur personaliseren met een aangepaste deurklink. Zo creëert u de juiste look en feel voor uw woning. Een klassieke houten deur is immers mooier met verouderde, stalen deurklink en scharnieren terwijl bij een moderne deur doorgaans beter een kunststof, RVS of aluminium klink past.

Schermafbeelding 2020-02-18 om 14.28.18.png

binnendeuren-2-eb95af59.jpeg

Laat ons helpen de juiste deur te kiezen & geniet van uw interieur!

Zoekt u de juiste deur voor uw woning? Maar hebt u geen idee welke stijl, materiaal of kleur het beste past in uw interieur? Kom dan zeker eens langs in onze showroom! Wij, bij Verduyckt, staan klaar met reeds 40 jaar ervaring op vlak van totaalinrichting, en helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes, afgestemd op uw noden. Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak met een van onze interieurspecialisten!