Skip to main content

Welkom bij Gebroeders Verduyckt

Gebr. Verduyckt is een familiebedrijf dat al meer dan 35 jaar werkzaam is in de totaalinrichting van woningen.

Lees meer
Terug naar overzicht

Gebruiksvriendelijke & trendy badkamermeubels kopen

Een trendy badkamermeubel op maat uitkiezen

Bij Gebroeders Verduyckt bieden we een uitgebreid aanbod aan badkamermeubels, badkamerkasten, badmeubels en toiletmeubels zodat u gemakkelijk uw droominterieur kan realiseren. Wij bieden u in onze badkamerwinkel alles wat u nodig heeft om uw droombadkamer te realiseren. Daarom zijn wij een totaalpartner op vlak van badkamerinrichtingen in Bocholt, Bree, Pelt, Peer, Bocholt en omliggende gemeenten. 

Badkamermeubilair: modern, industrieel of landelijk?

Van standaardmodellen tot maatwerk, Gebroeders Verduyckt heeft het allemaal. Bij ons kunt u écht alles inrichten zoals u zelf wil. De gehele opstellingen van de kasten zijn op maat te verkrijgen. Geef uw afmetingen van de kast aan ons door en we helpen om met u de geschikte materialen, kleuren en handgrepen uit te kiezen op basis van uw voorkeuren en huidig interieur.

Daarnaast kiest u een passende wastafel, waskraan, onderkast en kolomkast die zullen zorgen voor een sfeervolle uitstraling van uw badkamer. Hiervan hebben we een uitgebreid aanbod in onze showroom zodat u uw badkamermeubel helemaal samenstelt zoals u dit wil. Een eerlijke en aantrekkelijke prijs/ kwaliteit badkamermeubels blijft voor één van de belangrijkste elementen die wij onze klanten bieden.  

Badmeubels in alle stijlen & prijzen verkrijgbaar

U bent volledig vrij om de badkamermeubel zo groot te maken als u zelf wilt. Verkiest u een grote spiegelkast of juist een ruimtelijkere onderkast? Wilt u graag een enkele wastafel of een dubbele wastafel? Aan u de keuze! In ons assortiment badkamermeubels vindt u diverse modellen en stijlen. Heeft u een voorkeur voor een eiken badkamermeubel of juist een modern badkamermeubel? Laat het ons weten!

Wij hebben in onze showroom tal van opstellingen waarbij u kunt zien wat u mooi vindt. U zult al snel merken dat we een uitgebreid aanbod badkamersmeubels hebben.

Badkamerspecialisten regio Peer, Bocholt, Pelt, Bree

Wij worden in de regio Lozen, Kaulille, Bocholt, Bree, Peer, etc. al meer dan 40 jaar beschouwd als één van de beste badkamerspecialisten in Limburg om een badkamermeubel te laten maken. Wij beschikken dus over de nodige expertise en ervaring om u het beste advies te geven aan de scherpste prijzen. Naast de inrichtingen van badkamers, bieden wij totaalinrichtingen. Het gaat dus verder dan enkel uw keuken laten plaatsen.

Bij ons kunt u altijd rekenen op een persoonlijke aanpak. Onze verkopers staan klaar om u met open armen te ontvangen in onze badkamerwinkel. en samen met u op zoek te gaan naar uw droomkeuken. Wij laten ook altijd onze eigen geschoolde plaatsingsploegen bij u monteren, zodat wij de beste service kunnen garanderen. Ook staan we garant voor uitstekende service tijdens en voor de verkoop.


Interesse? Contacteer ons of kom langs!

Wilt u graag een landelijk badkamermeubel op maat of een standaard badkamerset? Voor beide opties zijn wij de beste partij om mee samen te werken in regio Bocholt. Eén ding weet u zeker bij ons; u heeft steeds de de beste prijs/kwaliteit verhouding die u nergens anders kan krijgen.

Wij maken uw badkamermeubels op maat in regio Hamont-Achel, Pelt, Bocholt, Bree, etc. Wij kiezen samen met u uw badkamermeubilair uit zodat u uw droombadkamer kan realiseren. Neem contact op met ons of kom eens langs in de showroom te Bocholt om eens te ontdekken wat u mooi vindt qua badkamerinrichting en stijl.